Τηλ. Παραγγελίες: 2315556092/6985957975

Αποστολές σε όλη την Ευρώπη

Χαμηλά Μεταφορικά

 

Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων στο σπίτι μου;

Στα απλά δέματα η αποστολή των προϊόντων κοστίζει 2,90€ ανά παραγγελία, ενώ στα μεγάλα δέματα (πακέτα-σετ βάπτισης), για τα έξοδα αποστολής θα επιβαρυνθείτε 9,90€ (1-2 εργάσιμες μέρες). Επιπλέον, αν έχετε επιλέξει Πληρωμή με Αντικαταβολή, η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με τα Τέλη Αντικαταβολής (2,30€).


Πότε στέλνονται τα προϊόντα και μέσα σε πόσες μέρες θα έχουν φτάσει;

Οι παραγγελίες που αφορούν πακέτα/σετ βάπτισης και μπομπονιέρες, χρειάζονται 5-10 εργάσιμες μέρες για να ετοιμαστούν και να συσκευαστούν, ενώ όλα τα άλλα είδη συσκευάζονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Όλες οι παραγγελίες στην Ελλάδα στέλνονται με ΕΛΤΑ Courier και χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες για να φθάσουν στη διεύθυνσή σας μετά την αποστολή τους.


Μπορώ μήπως να παραλάβω μόνος μου την παραγγελία μου;

Ναι! Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την "Παραλαβή από το Κατάστημα". Η διεύθυνση του καταστήματός μας είναι Ι.Γρυπάρη 19, Θεσσαλονίκη και μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες.


Στέλνετε παραγγελίες στο εξωτερικό;

Ναι! Εκτός από την Ελλάδα, το VaptistikaMou.gr δέχεται παραγγελίες για όλη την Ευρώπη! Οι αποστολές για Κύπρο και Γερμανία κοστίζουν 35€ ενώ για την υπόλοιπη Ευρώπη στα 45€ (DPD Courier) φθάνουν στον προορισμό τους εντός 8-15 εργάσιμων ημερών.