Τηλ. Παραγγελίες: 2315556092/6985957975

Αποστολές σε όλη την Ευρώπη

Χαμηλά Μεταφορικά

Λαμπάδα βάπτισης :Ποιος είναι ο συμβολισμός της?

Λαμπάδα βάπτισης :Ποιος είναι ο συμβολισμός της?

lampada-vaptisis-poios-einai-o-simvolismos

Η βάπτιση είναι μια σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή κάθε παιδιού και της οικογένειάς του. Κατά τη διάρκεια της τελετής της βάπτισης, η λαμπάδα είναι ένα σημαντικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει το φως του Χριστού που φωτίζει τον δρόμο προς τη ζωή και την αλήθεια.

Η λαμπάδα βάπτισης είναι ένα σύμβολο της θρησκευτικής πίστης, του φωτός και της ελπίδας. Στην ουσία, αντιπροσωπεύει την πίστη στον Χριστό και την επιθυμία να ακολουθήσουμε τα βήματά του. Καθώς η λαμπάδα ανάβεται, φωτίζει τον δρόμο του παιδιού προς τη ζωή και την αλήθεια και αντιπροσωπεύει την ελπίδα για ένα λαμπρό και ευτυχισμένο μέλλον.

Τέλος, η λαμπάδα βάπτισης είναι ένα σύμβολο της αγάπης και της φροντίδας. Η οικογένεια και οι φίλοι του παιδιού πρέπει να δείξουν την αγάπη και τη φροντίδα τους καθώς το παιδί μεγαλώνει και αναπτύσσεται στον κόσμο. Η λαμπάδα βάπτισης είναι μια υπενθύμιση για την αγάπη και τη φροντίδα που πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Συνολικά, η λαμπάδα βάπτισης είναι ένα σύμβολο της πίστης, της ελπίδας, της κοινότητας και της αγάπης. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο της βάπτισης και μπορεί να αναπαρασταθεί με διάφορους τρόπους, όπως με ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό της λαμπάδας ή με ένα συγκεκριμένο θέμα πάνω σε αυτήν. Όποιος και αν είναι ο τρόπος, η λαμπάδα βάπτισης θα μείνει αξέχαστη για την οικογένεια και το παιδί για πολλά χρόνια.

 

Από την ομάδα του

Vaptistikamou.gr

 
 
Προηγούμενο Επόμενο